Security

Evernote en Feedly slachtoffer van cybercriminelen

Wie van plan is om zijn laatste nieuws nog even te lezen met Feedly of wat notities te synchroniseren met Evernote komen momenteel van een koude kermis thuis. Vanwege aanhoudende denial-of-service aanvallen zijn de beide internetdiensten niet beschikbaar. Volgens het blog van Feedly geven de criminele aan pas te stoppen met de aanval als er een som geld wordt betaald.

Feedly is niet van plan het ‘losgeld’ te betalen en zegt druk bezig te zijn met haar netwerkprovider om de aanval af te slaan. De dienst is hierdoor echter niet bruikbaar en dit lijkt nog wel even te duren. Evernote is deels hersteld, maar kampt vooral nog veel met synchronisatieproblemen. Het is voor nu een kwestie van afwachten totdat beide internetdiensten de aanval onder controle hebben.

Criminals are attacking feedly with a distributed denial of service attack (DDoS). The attacker is trying to extort us money to make it stop. We refused to give in and are working with our network providers to mitigate the attack as best as we can. We are working in parallel with other victims of the same group and with law enforcement.

We want to apologize for the inconvenience. Please know that you data is safe and you will be able to re-access your feedly as soon as the attack is neutralized.We will update this blog post as soon as we have more information.

Thank you for your understanding,

/Edwin and Seb

Feedly-Logo-300x300

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button