Gaming

eSports: Red Bull Kumite 2017 vandaag live op Twitch

Als je lekker in de tuin zit te chillen en toch je online gaming een beetje een beetje mee wilt nemen, dan moet je zeker de Red Bull Kumite finale kijken. “Kumite, is dat niet uit die film met Jean Claude Vandamme?”. Ja, maar toch net even wat anders. Hier nemen de vechters het tegen elkaar op in de game Streetfighter V. En de hoofdprijs? Die is waanzinnig vet!

Gisteren waren de eerste kwalificaties van het evenement dat wordt gehouden in Parijs. Vandaag vallen er steeds meer strijders af om uiteindelijk tot de final wedstrijd te komen van het toernooi. Als het goed is houden de vechters er zelf geen blauwe plekken aan over. De winnaar van het Kumite krijgt een prijs die door Acer beschikbaar is gesteld. Niets minder dan de waanzinnige Acer Predator 21x. Een gaming laptop die 8kg weegt, een beelddiagonaal heeft 21-inch (curved!) en voorzien is van een mechanisch toetsenbord en twee nVidia GTX1080 videokaarten. Een serieuze prijs dus.

Inmiddels is dit het derde jaar dat Red Bull zich verbindt met eSports en het is gaaf om te zien hoe deze vorm van sport zich razendsnel ontwikkeld. Inmiddels hosten we in eigen land (Amsterdam Arena) ook al de ESL Benelux Championship. Je kunt het Red Bull Kumite 2017 live volgen via Twitch.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button