Gaming

Elon Musk wilde Mario Kart in Tesla, Nintendo helaas niet

Bezitters van een Tesla zijn regelmatig langs de snelweg te vinden voor het opladen van hun elektrische bolide. Je moet immers een keer de accu laden. Dit duurt nu eenmaal wel even wat langer dan benzine tanken. Maar als het aan Elon Musk ligt dan speel je lekker een potje Mario Kart met andere Tesla bezitters terwijl je aan het laden bent.

Een beetje vertier tijdens een verplichte laadstop vind iedereen wel leuk. Dit is ook de reden dat Tesla een aantal klassieke Atari arcade games had verstopt als Easter Eggs. Je moest ze wel eerst vinden om te kunnen spelen. Maar Mario Kart tegen andere mede-laders is toch wel een stukje toffer. De suggestie kwam op Twitter in een reactie op een tweet van Elon Musk. Toch bleek hij hier al onderzoek naar gedaan te hebben.

Vooralsnog lijkt Mario Kart niet in je Tesla te komen. Maar mocht Nintendo in de toekomst toch de licentie beschikbaar stellen voor Musk dan speel je de game lekker tijdens het laden van je Tesla. Het entertainmentsysteem in de Tesla loont zich natuurlijk wel goed voor dit soort toepassingen. Want waarom zou je niet lekker kunnen gamen tijdens het laden van je auto?

Mocht je echt perse Mario Kart willen spelen in je Tesla, dan zit je dus voorlopig nog vast aan een Nintendo Switch in de auto. Mario Kart verschijnt in maart 2019 voor smartphones en wie weet kan Musk daarna nog eens met Nintendo om te tafel.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

2 reacties

  1. Dit had toch geweldig geweest! Kleine dingetjes als deze maken Tesla tot een onorthodoxe auto-fabrikant die met vette gadgets ervoor wil zorgen dat mensen écht de switch maken naar elektrisch. Jammer dat Nintendo hier niet in mee gaat, had ze goed gestaan…

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button