tech365
instagram bug

Eindelijk kun je wisselen tussen Instagram accounts via de app

Als ik ergens gefrustreerd van raakte het laatste jaar, dan was het wel het wisselen tussen Instagram accounts. Waar je met Twitter op je iPhone lekker eenvoudig kunt wisselen tussen je verschillende accounts was het met Instagram simpelweg niet mogelijk. Hier zat je namelijk tot vandaag vast aan het afmelden en opnieuw aanmelden met je andere account. Gelukkig is dit nu verleden tijd en kun je naar hartenlust wisselen tussen je Instagram account.

Ik denk dat het wisselen tussen accounts een van de meest gewenste functies was onder gebruikers. Helemaal als je ook een account beheerd van je bedrijf, fanclub of website naast je persoonlijke account. Door eenvoudig al dit soort account toe te voegen aan je hoofdaccount kun je nu razendsnel wisselen met een speciale button rechtsonder in het scherm.

Instagram accounts wisselen

Zoals je in bovenstaande afbeelding kunt zien kan ik schakelen tussen mijn verschillende accounts via de button. Je krijgt vervolgens de keuze welk account je wilt hebben en na het selecteren schakelt hij over. Eindelijk!!

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen