Social media

Een stukje social network in de echte wereld

Sommige mensen zijn die hard social network bezoekers en besteden het liefst iedere vrije minuut met hun virtuele vrienden. Andere brengen hun tijd liever door in de woonkamer uit de buurt van hun computer of smartphone. Maar wat nu voor de mensen die een beetje van beide willen?

Met de LaMetric Smart Ticker breng je net dat beetje social networking in je leefruimte. Je hoeft hiermee namelijk niet constant op je beeldscherm te kijken om te zien hoeveel volgers of likes je op dat moment hebt. Door middel van een 8×8 pixel logo en een 29×8 pixel informatiescherm kun je bijna alle informatie tonen die voor jou interessant is. Het apparaat communiceert door middel van een ingebouwde Wi-Fi controller met het internet en is naast social networks ook in staat om beursgegevens, fitness informatie en zelf de aandelen koers op te halen.

Dit apparaatje is natuurlijk erg grappig in je woonkamer, maar ook voor bedrijven kan het interessant zijn. Zo kun je live zien hoeveel likes of volgers een nieuwe Facebook pagina voor een nieuwe klant heeft, of blijf je op de hoogte van je inkomsten op je eBay account.

Waar zou jij een LaMetric Smart Ticker voor gebruiken?

lametric-ticker

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button