Gaming

Een smartphone met ingebouwde elektronische sigaret, ehhrrr wat?

De elektrische sigaret zie je steeds meer in het dagelijks leven. Toch blijft het een vreemd gezicht als iemand een hijs van het apparaatje neemt en vervolgens een wolk waterdamp uitblaast, achter zijn bureau. Maar stel dat die persoon dit zou doen vanuit zijn smartphone, in plaats van een elektronische sigaret, hoe zou je dan reageren?

Mocht je twijfelen of je het goed gelezen hebt, ja….ik heb het echt over een smartphone die ook in staat is om je nicotine verslaving op peil te houden. Het is ditmaal dus geen smartphone met een cameraatje hier en een Gorilla Glass schermpje daar, maar een heuse vaporizer.

jupiter_smartphone_01

Het team van Vaporcade is serieus als het om haar smartphone voor rokers gaat. Hij heet de ‘Jupiter’ en kost maar liefst $499. Als we de website mogen geloven dan is zelfs de oorspronkelijke bedenker van de elektronische sigaret, Herbert A Gilbert, betrokken bij de ontwikkeling.

Op dit moment zijn er eigenlijk alleen nog maar renderings van de smartphone gevonden en neigt het naar een publiciteitsstunt. Maar inmiddels zijn er genoeg vreemde, bijzondere en originele producten die je nooit verwacht had ook verschenen. Wie weet kun je straks dus je Facebook checken, belletje plegen en je nicotine shot binnenhalen met één device.

jupiter_smartphone_02

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button