Enterprise

Een kijkje in het Meraki-Cisco hoofdkantoor in San Francisco

Toen Cisco het bedrijf Meraki overnam in 2012 was het al gevestigd in San Francisco. Door de groei van de onderneming werd het tijd om te verhuizen en kocht het bedrijf een nieuw kantoor aan de waterrand van San Francisco. Het Meraki-Cisco kantoor werd volledig ontworpen door Studio O+A met een verbluffend eindresultaat.

Het doel het ontwerp was een mix te vinden, tussen wat werknemers prettig vonden aan hun oude kantoor, het in hoge mate aanwezige natuurlijke licht en formele en informele samenwerking zowel binnen en buiten. Op de website van Office Snapshots werd er aandacht besteed aan het prachtige ontwerp van het Meraki-Cisco hoofdkantoor en hoe de verschillende elementen tot uiting kwamen in de diverse ruimten.

Onder het mom van “een kijkje in de keuken”, hebben we hier een aantal foto’s geplaatst. De gehele reportage van het Meraki-Ciscom hoofdkantoor is op de website van Office Snapshots terug te vinden. Zeker een kijkje waard!

Meraki-Cisco hoofdkantoor 01

Cisco Meraki hoofdkantoor 03

Cisco Meraki hoofdkantoor 04

Cisco Meraki hoofdkantoor 02

Foto’s: Office Snapshot

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button