tech365
Ford Focus RS TameTheTrack

Ben jij een echte racefreak? Doe dan mee met de Ford Tame the Track challenge tijdens Gamescom

Gamescom is the place to be voor de echte die hard gamers. Tijdens dit evenement van 22 /tm 26 augustus in Keulen kun je als echte racefreak je kunsten laten zien met Forza Motorsport 6. Ford heeft een toffe prijs beschikbaar voor de aller snelste gamers tijdens het evenement. Samengevat: Focus RS, circuitervaring en helikopter. 

Ford is ook dit jaar weer te vinden op Gamescom. De keuze om een wedstrijd op te zetten op basis van Forza Motorsport 6 is niet zo heel gek. Kijk maar eens goed op de voorkant van het doosje van je game. Jep, een dikke Ford GT. Het merk is niet weg te denken uit de motorsport en voor de echte racefreaks pakken ze flink uit.

De uitdaging heet: Tame the Track. Je neemt het hierin op tegen professioneel coureur Harry Tincknell in de Ford Focus RS. De snelste rondetijd van deze Ford Chip Ganassi Racing-coureur op het virtuele circuit van Spa-Francorchamps is de tijd die jij moet verslaan. Lukt dit je, dan wordt jij per helikopter ingevlogen naar het echte circuit om daar met een Focus RS zelf te rijden en de fijne kneepjes van het racen leert van Harry Tincknell. Daarnaast krijgen de winnaars ook twee Recaro-stoelen en prijzen van B&O Play.

Forza 6 wordt gespeeld op de Xbox One. Terwijl je staat te wachten om deel te nemen kun je een kijkje nemen bij een aantal zeer vette Ford modellen die speciaal voor Gamescom worden neergezet. Dit is de Ford GT in straatversie en raceauto, de Focus RS en de nieuwe Fiesta ST-Line.  Ga je naar Gamescom? Vergeet dan zeker niet de stand van Ford te bezoeken en deel te nemen aan deze toffe challenge. Je vindt Ford in Hal 8.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen