Gaming

Duke Nukem 3D 20th anniversary World 3D Tour Edition: binnenkort voor pc en consoles

Als ik terugkijk naar de tijd van mijn eerste computers dan was Duke Nukem 3D toch echt een van mijn favoriete games. Lekker knallen en af en toe getrakteerd worden op een echte “Duke kreet” zoals ‘Hail to the king baby!’ was voor die tijd echt vet. Reden temeer om extra blij te zijn nu Gearbox officieel aangegeven heeft Duke Nukem 3D opnieuw uit te brengen.

Het is niet zomaar een redux van de oude Duke Nukem 3D. Er is meer, veel meer. Je kunt de oorspronkelijke game in bijbehorende kwaliteit spelen maar er is ook de mogelijkheid om de Graphical extra te renderen door middel van True3D rendering engine. Hiermee komt hij toch een beetje mee met deze tijd, mocht je dit willen natuurlijk.

duke nukem 3d scene

Je krijgt in de game nu een aantal extra nieuwe levels. Er is namelijk een vijfde episode toegevoegd, gemaakt door de oorspronkelijke ontwerpers van de game. Ook de muziek en geluidseffecten zijn vernieuwd en door Lee Johnson, de oorspronkelijke componist. Oh, en natuurlijk nieuwe oneliners van de Duke zelf, John St. John. Verder bevat de game nog een nieuw wapen, behind the scenes commentaar en meer.

Duke Nukem 3D 20th anniversary World 3D Tour Edition verschijnt op 11 oktober voor de pc (Steam), Xbox One en PlayStation 4. Je kunt hem nu alvast pre-orderen.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button