Foto en video

Draadloos de accu van je GoPro opladen met de Jolt Wireless Charger

GoPro bezitters kennen allemaal wel de onhandige situatie voor het opladen van je camera, als hij in de waterdichte behuizing zit. Dit was aanleiding voor de firma Jolt om hier een oplossing voor te verzinnen en die is er dan nu ook. De Jolt Charger maakt het namelijk mogelijk om je GoPro te laden, zonder dat hij uit de behuizing gehaald hoeft te worden.

Dit klinkt goed, opladen zonder de camera uit de behuizing te hoeven halen, alleen zit hier wel een kleine ‘maar’ aan. Je GoPro moet namelijk wel de speciale Jolt accu’s bevatten die geschikt zijn voor het draadloos opladen. Het opladen zelf gebeurd op de zogenoemde Jolt Pad. Deze pad bied je de mogelijkheid om maximaal twee GoPro’s tegelijkertijd op te laden, of drie accu’s direct op de pad.

Als we Jolt mogen geloven dan is het opladen van een accu net zo snel als op de normale wijze met de USB-kabel. De speciale Jolt accu heeft dezelfde capaciteit als de originele accu, namelijk 1080-mAh en is compatible met de Hero 3 en Hero 3+.

Jolt heeft de nieuwe draadloze oplader opgenomen in een Kickstarter campagne. Hier kun je als vroege vogel de nieuwe oplader al bestellen voor maar $59. Naar verwachting wordt de Jolt draadloze oplader in maart 2015 verstuurd aan de deelnemers.

Jolt_Charger_01

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button