tech365
BF1 They shall not pass Fort De Vaux

Download tijdelijk gratis Battlefield 1 uitbreiding “They Shall Not Pass”

De eerste uitbreiding voor Battlefield 1, genaamd “They Shall Not Pass” is gedurende de aankomende week gratis te downloaden uit de PlayStation Store, Xbox Game store en direct via Origin.

Goed nieuws voor een ieder die deze eerste uitbreiding nog niet in bezit heeft. De gratis download zorgt namelijk voor drie nieuwe maps, nieuwe uniformen, voertuigen en natuurlijk nieuwe wapens. De nieuwe maps bevatten het gebied waar de slag om Verdun plaatsvond (Verdun Heights), een groot fort (Fort De Vaux)  met een donker gangencomplex en het platteland rondom Soissons. Er komt ook een nieuw type game beschikbaar. Het is een Capture The Flag achtige spelmodus, waar je na het pakken van de vlag een aantal doelen snel moet veroveren. Een soort nieuwe twist aan een bekende modus.

They shall not pass is zeker de moeite waard om toe te voegen aan Battlefield 1. En ja, je moet natuurlijk wel in het bezit zijn van de originele game! Je hebt tot 14 mei om de uitbreiding kosteloos te kunnen downloaden. Wees er dus snel bij!

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen