Foto en video

Dom van Utrecht prachtig vastgelegd door Drone

Drones zijn gaaf, filmende drones nog veel gaver! Een mooi bewijs hiervan is een filmpje dat we tegenkwamen van de Dom van Utrecht. Nederlandse filmmakers Jelte Keur en Reinout van Schie  registreerde prachtige beelden van de gotische kerk in hartje Utrecht met een DJI Phantom 2.


Het was voor de twee Nederlandse filmmakers geen kwestie van even snel vliegen en filmen op een willekeurige ochtend. Na ruim 10 maanden wachten waren eindelijk de weersverwachting dusdanig goed dat ze de opname konden gaan maken. Zoals je in het filmpje kunt zien wachtte het tweetal tot de toren prachtig voor een groot deel in mist gehuld was. Het lijkt soms wel of de 112 meter hoge toren een wolkenkrabber is.

De mogelijkheden met de DJI Phantom drones zijn eindeloos en door het grote bereik van het apparaat kun je prachtige opnamen maken die normaal niet binnen je bereik zouden liggen. Stiekum hoop ik er zelf ook nog eens één te kunnen bezitten. Aan ideeën ligt het in ieder geval niet.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button