tech365
DJI Mavic Air event

DJI komt 23 januari met een nieuwe drone, Mavic Air?

Als je het mij vraagt is DJI de grondlegger van de drones zoals we die tegenwoordig kennen. Bruikbaar voor de serieuze professional, maar ook voor de hobbyist. Niet alleen zeer goed om mee te vliegen, maar misschien nog wel meer voor de foto- en videokwaliteit die ze kunnen leveren. Dinsdag 23 januari lanceert DJI haar nieuwste lid van de familie in New York. De naam? Dat lijkt Mavic-Air te worden!

DJI heeft erg veel succes gehad met de eerste Phantom en Inspire modellen. Maar het ging echt los toen zij de Mavic introduceerde. De opvouwbare drone is nog steeds razend populair omdat je hem zo makkelijk kunt meenemen en dit niet ten koste gaat van slimme functies en de videokwaliteit. Maar wat ga je dan doen met een nieuw model? Wat worden de nieuwe features?

Ik verwacht dat het nieuwe model vooral wat meer slimmigheidjes heeft op het gebied van het voorkomen van botsingen. Misschien wat extra sensoren, of een nieuwe manier om jou te helpen tijdens je vlucht. Daarnaast ligt er zeker weten focus op de sensor van de Mavic-Air. Er wordt al druk gespeculeerd over de sensor van de Phantom 4 Pro. Dit model heeft namelijk een 1-inch sensor die 4k beelden met 60 fps kan opnemen. Iets dat de huidige Mavic nu niet kan. Qua prijs zou hij tussen de Spark en Mavic komen te liggen. Dit is dus ergens tussen de €450 en €1000. Doe maar iets van 700 euro, dan vind ik het helemaal prima.

Dinsdagmiddag 23 januari om 16:00 Nederlandse tijd wordt de drone onthult in New York. Je kunt de lancering live volgen via de website van DJI. Voor nu heb ik een schitterende, 43 seconden durende, nietszeggende teaser van DJI voor je. Stay tuned!

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen