Disclaimer – Alles wat je moet weten over onze relatie met merken

Een merk stuurt ons een product ter review

Alle reviews die we schrijven, zijn echt afkomstig vanuit onszelf. Een merk mag ons gerust een product opsturen maar bepaald in geen geval de uitkomst. Om die reden krijgen en willen wij geen vergoeding ontvangen voor de review. Soms mogen we na de review het product houden (vaak verloten we het dan) maar dit staat los van de beoordeling. Onze mening is dus niet te koop en we vinden het belangrijk dat je dit weet.

Gesponsorde content en advertorials

Blogposts kunnen gesponsord zijn door een merk of bedrijf. Hier betaald een bedrijf voor en levert ons dus wat op. Wanneer het betaalde content is (schreven door ons of door een merk) dan geven wij dit altijd duidelijk aan in het bericht. Op deze manier is het voor jou als lezer duidelijk dat het betaalde content is. Het is voor een merk niet mogelijk om de uitkomst van een review te bepalen door middel van een betaling. Wij zullen je altijd eerlijk vertellen wat we van een product vinden. Dit willen we zelf ook als we online iets lezen en doen dit dus zelf ook.

Affilate links in blogs.

Mocht je na het lezen van een review het product willen aanschaffen, dan zouden we het echt heel cool vinden als je dit doet via de links naar de webshops in de review. Jouw aankoop levert ons dan een kleine provisie op en dit gebruiken we weer om de kosten van de website te voldoen. Hoe dit in zijn werk gaat kun je lezen in de speciale affiliate link disclaimer.

 

Back to top button