tech365
nikon_d4s_dedicated

DEDICATED: Een creatieve uitdaging met de Nikon D4s

Als regisseur, fotograaf en ambassadeur van Nikon is er niets mooier dan een uitdaging krijgen die je creativiteit op de proef stelt. Helemaal als het ook nog eens volledig uitgevoerd moet worden met prototypes. Corey Rich kreeg de uitdaging om een korte film en een achter de schermen film te maken, over drie fotografen. Als randvoorwaarden werd er gesteld dan dit allemaal met de Nikon D4s gedaan moest worden, op zeven verschillende locaties van San Diego tot Snowbird, Utah, door naar Tampa en als laatste de kust van Ierland. Owja, en dit alles binnen 21 dagen.

De uitdaging heeft de korte film “DEDICATED” opgeleverd, en zoals onderdeel van het geheel ook: “The Making of DEDICATED”. Wanneer je de film kijkt kun je niet anders dan onder de indruk zijn van de Nikon D4s. Is het niet het geweldige videomateriaal, dan wel de reacties van de fotografen bij het gebruik van het toestel.

nikon_d4s_dedicated

Het is geen eenvoudige opdracht en door de afstanden tussen de locaties was het een flinke opgave voor het team. Het resultaat mag er zeker wezen en kun je hieronder zien.

The Making of DEDICATED

 

Trailer DEDICATED

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen