Hardware

De T-FORCE DELTA RGB SSD wil je gewoon hebben in je case

RGB everywhere! Of het nu RAM-modules zijn, CPU fans of een moederbord, het is altijd goed. Het enige waar we tot vandaag nog geen RGB konden vinden was op een SSD. En, je raad het al, die keuze heb je nu ook. Dankzij Team Group kan je nu een RGB SSD in je pc plaatsen, met ondersteuning voor verschillende RGB-standaarden. Dus, waar wacht je nog op?

De T-Force Delta RGB SSD, zo heet hij volluit, is een SSD voorzien van het grootste RGB-led vlak dat je voor je pc kunt vinden. Als je een echte liefhebber bent van RGB-verlichting is deze SSD echt een must have. Met leessnelheden van 560MB/s kun je razendsnel games en laden en data inlezen. De SSD maakt gebruik van 3D NAND Flash, net als bijvoorbeeld de Sandisk Ultra en de WD Blue SSD die ik eerder reviewde. Dit zorgt voor een betrouwbare opslag van je data met snelheden die ver boven traditionele harddisks liggen.

De features en specs zijn hetzelfde als de grote hoos aan SSD’s die je vandaag de dag kunt kopen. Het bijzondere facet zit natuurlijk in het grote RGB-led oppervlak. Met 16,8 miljoen mogelijke kleuren en ondersteuning voor ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion, ASROCK Polychrome Sync, MSI Mystic Sync en uiteraard Team Group’s Blitz, kun je de Delta RGB SSD onderdeel laten worden van je lichtprogramma via je moederbord. Ondanks de extra toevoeging aan de SSD is de dikte nog steeds maar 9,5mm dik. Dit is prima toepasbaar in een desktop of laptop.

De SSD verschijnt in een witte en zwarte versie met een capaciteit van 250GB, 500GB en 1TB. Hieronder kun je zien wat je te wachten staat, en waar je vakantiegeld waarschijnlijk naartoe gaat. Sorry! Helaas is er op dit moment nog geen prijs bekend, en ook de releasedatum is nog niet opgegeven door Team Group.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button