Beeld en geluid

De nieuwe on-ear koptelefoon AIRY van Teufel, combineert sound, design en comfort

De nieuwe on-ear Bluetooth koptelefoon AIRY van Teufel, is een draadloos portable audio systeem. Dankzij Bluetooth 4.0 met aptX luister je draadloos naar je favoriete muziek en beloofd Teufel je ook nog eens sensationele geluidskwaliteit. Dankzij de ingebouwde microfoon kun je ook draadloos telefoongesprekken voeren via je gekoppelde smartphone of tablet.

Teufel AIRY

De AIRY is uitgerust met Bluetooth 4.0 met NFC, waarmee je de AIRY eenvoudig en snel met je tablet of smartphone verbindt. Met de bedieningsknoppen op de rechter oorschelp bedien je heel simpel het volume en de tracks. De ingebouwde batterij garandeert een waanzinnig lange speelduur van 20 uur op normaal volume en 14 uur bij hoog volume. Is de batterij leeg, dan laad je hem snel op in twee tot drie uur op met de meegeleverde USB-kabel. Overigens wordt bij de AIRY een 3,5 mm minijack kabel meegeleverd waarmee het ook mogelijk is om via een kabel muziek met de AIRY te luisteren.

Qua akoestische eigenschappen, beschikt de AIRY over twee 40 mm lineair-HD-driversmet neodym-magneten, die een lineaire faserespons en een zeer nauwkeurige en krachtige basweergave produceren. Het frequentiebereik van de AIRY is 20 – 19.500 Hz.

Teufel AIRY 02

De uitwisselbare beugelband van de AIRY is van een zeer solide en flexibel silliconen gemaakt, waardoor een optimale pasvorm wordt gegarandeerd. Ook de oorkussentjes zijn uitwisselbaar en beschikken over een zeer zacht memory foam, dat zich perfect aan je oor aanpast en het omgevingsgeluid filtert.

Met de ingebouwde microfoon en de bedieningsknoppen, kun je met de AIRY direct gesprekken vanaf de smartphone aannemen of telefoneren via Skype of Facetime. De microfoon is zo ontwikkeld dat storende externe geluiden worden gefilterd, waardoor een duidelijke verstaanbaarheid is gegarandeerd. De AIRY is compatible met spraakherkenning Apps zoals Siri, Google Now, WhatsApp en tevens met speech-to-text applicaties.

Teufel AIRY 03

Beschikbaarheid

De AIRY is beschikbaar in drie verschillende kleuren: beige, zwart en wit en heeft een prijs van €149,99

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button