tech365
Geschiedenis van de Bitcoin [Infographic] Thumb

De complete geschiedenis van Bitcoin [Infographic]

De Bitcoin is de laatste jaren veelvuldig in de media geweest en bestaat inmiddels al weer zo’n 5 jaar. In die tijd is er enorm veel informatie beschikbaar gekomen en werd er door de media veelvuldig aandacht besteed aan de snelgroeiende crypto valuta. Deze aandacht zorgde er ook voor dat het steeds lastiger werd om een helder beeld te krijgen en houden van het ontstaan van de Bitcoin en de ontwikkeling.

In de laatste vijf jaar is er veel gebeurd rondom Bitcoin en niet alleen als we kijken naar de ontwikkeling van de valuta zelf. De valuta kwam erg in trek op het zogenoemde Darknet als betaalmiddel voor duistere transacties en verkopen. Onlangs passeerde de prijs voor één Bitcoin de $1000 grens waarmee de waarde 300,000x zo hoog lag als toen de valuta starte. De Infographic van Visual Capitalist laat je zien hoe de crypto valuta is ontstaan en hoe het zich door de jaren heen heeft ontwikkeld.

Geschiedenis van de Bitcoin [Infographic]

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen