tech365
americas-got-talent-elevenplay

Dansgroep neemt drones mee voor America’s Got Talent auditie

Drones zijn veelzijdig. Je kunt er gewoon lekker mee vliegen maar ze doen het ook prima om foto’s of video’s te schieten. Daarnaast kun je ze ook gebruiken voor een gave show. De Japanse multimedia dansgroep Elvenplay liet dit duidelijk zien tijdens een optreden bij America’s Got Talent.

Aan het begin van dit jaar deed Intel het samen met een orkest. Het inzetten van drones als een extra show element. Elevenplay neemt de elektronische vliegers mee naar een auditie van American’s Got Talent en laat zien dat moderne electronica zeer goed gecombineerd kan worden met een dansroutine. Het resultaat is een gaaf gechoreografeerde uitvoering waarbij de drones een belangrijke rol spelen in het geheel. Ik vraag me toch af hoe lang het nog duurt voordat we de mensen vervangen zien worden door robots.

De auditie van Elvenplay kun je zien in onderstaande video. Wat vind jij? Een gouden combinatie?

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen