tech365
d-link dir-818lw

D-Link brengt kleurrijke router DIR-818LW op de markt

Stel je hebt een prachtige design woonkamer of kantoor en je moet ergens nog zo’n verschrikkelijk lelijke sobere router neerleggen. Daar zit je natuurlijk helemaal niet op te wachten. Als het aan D-Link ligt is dit ook helemaal niet aan de orde, want de nieuwe DIR-818LW routers hebben een cilindrische vorm en zijn verkrijgbaar in rood, blauw, zwart of wit. 

De routers hebben allemaal dezelfde specificaties en zijn van het type Dual-Band. De snelle AC750 techniek maakt gebruik van de 5GHz band evenals de 2,4GHz. Voor het behalen van de maximale snelheid van 750Mbit maakt de router gebruik van de 5GHz band voor 433 Mbit/s en 300Mbit op 2,4GHz. Ook het aansluiten van bedrade verbindingen is geen probleem voor de DIR-818LW, want de router is voorzien van een viertal Gigabit Ethernet poorten.

Op dit moment is de D-Link DIR-818LW nog niet in Nederland verkrijgbaar, maar naar verwachting duur dit niet lang meer. Op Amazon.com kost de router op dit moment zo’n $80.

 

d-link dir-818lw

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen