Mobile

De CrossLink USB kabel, een manusje van alles

In de categorie “handig om te hebben” kwamen we deze alles-in-één USB kabel tegen. Voorzien van een Lightning, Apple Dock en microUSB connector is deze kabel ideaal om je favoriete smartphone op te laden.

We kennen allemaal wel het probleem, je telefoon is bijna leeg en je pakt de laadkabel uit je tas om deze even snel aan je laptop te laden. Dan kom je tot de conclusie dat je net de verkeerde kabel in je tas hebt voor het toestel wat je bij je hebt. Vooral mensen met aparte prive en zakelijke telefoons lopen hier nog wel eens tegenaan kan ik uit eigen ervaring vertellen. Reden genoeg voor de fabrikant, id American, om deze kabel te produceren.

Wanneer je deze handige USB kabel in je tas hebt zitten weet je zeker dat je de juiste kabel bij je hebt. Daarnaast gaat dit handige item voor maar $18 dollar over de toonbank, wat over het algemeen vele malen goedkoper is dan de originele laadkabels. Je kunt de ‘CrossLink kabel’ in 6 verschillende kleuren krijgen waarmee je kunt zorgen dat het aansluit bij je smartphone.

 

De CrossLink USB kabel, een manusje van alles

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button