tech365

Cooler Master en Paintball World Arnhem brengen on-/offline gamen samen

Gamen is gamen. Het maakt eigenlijk niet uit of je het online of offline doet. Het is spannend, vergt je volle inlevingsvermogen en heeft vaak dat heerlijke competitiegevoel. Dus waarom zou je beiden niet gewoon combineren? Het resultaat: een arena waar de virtuele wereld en realiteit samengebracht worden in ’s werelds eerste on-/offline ervaring.

Het is niet heel gek dat deze samensmelting plaats vindt, want de populariteit van eSports is de laatste tijd enorm gegroeid. Als je kijkt naar de evenementen die via Twitch worden uitgezonden, dan snap je precies wat ik bedoel. Paintball World Arnhem is een samenwerking aangegaan met Cooler Master voor het inrichten van de beide Arena’s. Zo kun je er online sim racen en gamen met VR, maar ook zo weer offline los gaan met paintball of airsoft competities.

Indoorhal 01

” Stel je voor; je zit met je vrienden te gamen in de speciale Game Arena tot er een zak over je heen wordt getrokken. In een speciale ruimte word je daarna gebriefd, terwijl over de speakers een vrachtvliegtuig klinkt en je het speelveld wordt opgeduwd zonder wapen: Battle Royal. Of je krijgt een realistisch uitziende bom in handen die je moet ontmantelen door middel van een sleutel en cijfercode.”

Als ik bovenstaande quote lees, dan begint mijn hart al sneller te kloppen. Zeg nu zelf, wie wil dat nou niet?  In de Arena’s zijn ook camera’s aanwezig die alles opnemen en streamen via Twitch. Iedereen ter wereld kan dus meekijken met jou en je team tijdens een van de games. De online

Je kunt de MasterArena vanaf 13 april in het echt beleven in Paintball World Arnhem. Voor meer info kun je terecht op de website van Cooler Master of www.masterthegame.nl. Je kunt hier ook direct reserveren.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen