tech365
Cooler Master MasterCase H500P

Cooler Master brengt high airflow case H500P op de markt

In een gemiddelde case voor je pc kun je prima een 120 of 140mm fan kwijt. Maar een grote 200mm variant is toch wel andere koek. De engineers van Cooler Master zijn erin geslaagd om twee van deze flinke fans in het voorpaneel van de case te plaatsen. En dan heb ik het nog niet eens gehad over de speciale mount voor je videokaart. Cooler Master overtreft zichzelf opnieuw, als je het mij vraagt.

De MasterCase H500P is een kast die gezien mag worden. Je hoeft hem niet weg te stoppen, maar kunt hem gewoon lekker in het zicht plaatsen. De twee grote 200mm fans zorgen voor een flink airflow en worden standaard meegeleverd met de case. Hier heb je in een normale setup voldoende aan, maar toch kun je als veeleisende gebruiker eenvoudig nog een tandje verder gaan. Aan de bovenkant is er bijvoorbeeld plaats voor een radiator met 3 fans voor je waterkoeling of 2 grote van 200mm.

Cooler Master MasterCase H500P 02

Een van de meest bijzondere eigenschappen van deze case, is toch wel de mogelijkheid om je videokaart verticaal te plaatsen. Hiermee komt de bovenkant van je kaart aan de voorkant van het getinte glas en kijk je hier direct tegenaan. Een soort showcase voor je dikke GPU dus. Dit in combinatie met de RGB fans, maakt de H500P echt een lust voor het oog.

Als je net als ik alergisch bent voor kabels in je kast, dan kun je mooi gebruik maken van de speciale kappen (shrouds). Hiermee kun je de voeding van je systeem afdekken en de rest van de kabels.

Prijs en verkrijgbaarheid

De MasterCase H500P is vanaf vandaag op de markt en komt met een adviesprijs van €150,-.

Cooler Master H500P

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen