tech365
facebook messenger

Contact met een bedrijf via Facebook Messenger is straks een vrijbrief voor advertenties

Je leest het goed, Facebook heeft een handige manier gevonden om weer wat extra geld in het laatje te krijgen. Bedrijven kunnen je straks advertenties sturen wanneer je eerder contact met ze gehad hebt via Facebook Messenger. Best een beetje nasty als je het mij vraagt.

Volgens een document dat in handen kwam van TechCrunch, kunnen bedrijven je straks door advertenties sturen via Facebook Messenger. De enige voorwaarde is dat je vrijwillig contact met het bedrijf hebt gehad via de messaging dienst. Dit kunnen we al op korte termijn gaan verwachten, namelijk het tweede kwartaal van dit jaar al.

Om je vrijwillig contact op te laten nemen met bedrijven via Facebook Messenger komt er ook iets nieuws. Een nieuwe korte url in de vorm van http://fb.com/msg/BEDRIJF zorgt ervoor dat je direct een chat krijgt met het bedrijf. Dit telt eigenlijk al als vrijwillig contact. Je voelt hem al aankomen, de advertenties kunnen gaan stromen. Ik verwacht dat er aardig wat bedrijven zullen zijn die ineens toch besluiten klantenservice via chat aan te bieden via Messenger.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen