tech365

Concurrentie voor Google Glass is onderweg

Nu Google Glass een feit is, kun je er natuurlijk op wachten dat er een concurrent naar voren stapt. Een Samsung medewerker informatie lekte over de zogenaamde ‘Gear Glass’. Afbeeldingen van het daadwerkelijke product zijn er nog niet, maar de blauwdrukken zijn in omloop. Het oogt wat kleiner en fragieler dan de Google Glass maar een uiteindelijke review (Samsung en Google, we houden ons aanbevolen!) moet uitwijzen wat het betere product gaat zijn.

Samsung-Gear-Glass-leak

 

Ondertussen blijkt ook Apple te werken aan een semi-concurrent voor Google Glass. Tony Fadell (CEO van Apple) heeft aangegeven niets te zien in het huidige Google Glass concept, maar is wel geïnteresseerd in een variant welke enkel vanuit de ooghoek zichtbaar is. Daarnaast blijft het een typerende aanpak van Apple, dat ze een beperkt aantal apparaten op de markt willen hebben, waarbij ze streven naar perfectie van het product. Nieuwe producten vallen daardoor wellicht ook enigszins buiten de boot, nu de iPhone 6 onderweg is.

Freddy

Freddy is naast een IT Professional bij een overkoepelende zorginstelling en recreatief wielrenner, tevens een enorme liefhebber van stijlvol ingerichte kantoorgebouwen.

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen