Apps en software

Cloud dienst MEGA brengt iOS app uit voor iPhone gebruikers

Nu Kim Dotcom’s cloud opslag dienst MEGA officieel zijn bèta status achter zich heeft gelaten kon een eigen iOS-app natuurlijk niet uitblijven.  Na de eerdere belofte dat er een eigen app voor gebruikers van het iOS platform zou komen is het dan nu eindelijk zo ver. Tijdens de beta stadium van de dienst was er al vier maanden de beschikking over een eigen Android app en op basis van deze functionaliteit is er ook een iOS app ontwikkeld. De iOS versie is dan ook bijna identiek aan de Android app, echter missen er nog een aantal kleine functies die in een later stadium zullen worden toegevoegd, zoals automatische camera synchronisatie. Voor de gebruikers van een iPad is er echter nog geen versie van de app beschikbaar, maar beloofd MEGA deze in een toekomstige update ook te lanceren.

Voorlopig is er een goed begin neergezet voor het ondersteunen van iOS gebruikers en verwachten we op korte termijn de camera synchronisatie en een eigen iPad app. De cloud dienst heeft zijn gebruiker tot nu toe nog niet eerder anders doen geloven en is het slechts een kwestie van geduld.

Je kunt de nieuwe MEGA iOS app downloaden in de App Store.

 Now that Kim Dotcom's cloud storage service Mega is available to the public, it's finally found time to launch the iOS app it's been promising. The new app includes many of the same features as its Android counterpart, which has been available on Android for more than four months, including file previews and easy sharing. It currently lacks automatic camera syncing but that will come, along with iPad support, in a future update. What's next for Mega? It's on course to launch its Sync tool for Windows, Mac and Linux in the coming weeks, giving it time to concentrate on adding new security and messaging features to the cloud service in the new year.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button