Mobile

Check zelf de nieuwe Galaxy S9 in het Experience Studio op Utrecht CS

Onlangs lanceerde Samsung haar nieuwe vlaggenschip toestel, de Galaxy S9 en Galaxy S9+. Het toestel kenmerkt zich vooral door de nieuwe camera en camerafuncties voor het maken van de meest prachtige beelden in verschillende omstandigheden. Maar het is niet even een blikje cola dat je koopt op het station. Over stations gesproken, waarom niet even deze twee nieuwe modellen zelf uitproberen op Utrecht Centraal?

Bij Samsung snappen ze dat je zelf eerst even het toestel wilt uitproberen. Even checken of die camera echt zo goed is, of dat je de nieuwe Super Slow-mo wel echt super vindt. Ter ere van de lancering van de Galaxy S9 en 9+ heeft Samsung een Galaxy Experience Studio op Utrecht Centraal geopend. Wanneer je morgenochtend met de trein naar je werk gaat, kan je dus gewoon even binnenlopen en het toestel zelf uitproberen. Want ze kunnen allemaal wel zeggen dat hij zo goed is, maar dat maak je toch liever zelf wel uit?

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button