Het Leventje

CeBIT 2017: De beurs voor IT-professionals

Beurzen en seminars, daar kun je mij zo naartoe sturen. Ik vind het heerlijk om allerlei nieuwe dingen te ontdekken en ga altijd na een dagje op de beurs met een voldaan gevoel weer naar huis. Voor mij een reden om ieder jaar toch weer even naar Hannover te gaan en de CeBIT te bezoeken. Dit jaar is deze grote beurs voor IT-professionals te bezoeken van 20 tot en met 24 maart.

Het is voor mij even 450km rijden, maar dan heb je ook wat. De CeBIT wordt gehouden in de Hannover Messe en is erg goed te bereiken met de auto. Dit enorme beurscomplex staat volgende week helemaal in het teken van ICT en je vindt er veel grote namen. Zo rolt IBM bijvoorbeeld racks vol met servers en storage naar binnen, is Huawei aan het laten zien wat een enorme snelle verbindingsproducten ze hebben en kun je bij Microsoft de laatste nieuwe Surface-apparaten proberen of je storten in de wereld van Big data. Het is er allemaal en nog veel meer.

CeBIT Hannover TSystems

Mocht je aankomende week nog ruimte hebben in je agenda dan is de CeBIT echt wel een aanrader. Je kunt je tickets online kopen. Voor toegang tot alle dagen van het evenement betaal je onsite  €61 en voor een dagkaart €26. Je kunt tijdens deze dagen ook aansluiten bij speciale evenementen en presentaties. Welke er zijn op welke dag kun je vinden in de beursagenda.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button