Gaming

Call of Duty World War II verschijnt op 3 november en de beelden zijn waanzinnig!

Gisteravond was in Engeland de wereldwijde livestream met de onthulling van de nieuwe Call of Duty. En ja, het speelt zich echt af in de tweede wereld oorlog. Precies zoals in de uitgelekte afbeeldingen eerder al te zien was. Een zeer goede zet als je het mij vraagt.

De graphics zijn waanzinnig en de het thema is eigenlijk mijn favoriet. De eerdere Call of Duty in de Tweede Wereldoorlog heb ik eigenlijk het meest gespeeld en sluit qua scenario’s en wapens het beste aan bij wat ik zoek. Het feit dat ze nu weer teruggaan naar die tijd is voor mij een reden om Call of Duty WWII direct op de wishlist te plaatsen. We moeten nog wel even geduld hebben want hij verschijnt pas 3 november. Als je een pre-order geplaatst krijg je toegang tot de besloten beta.

Mocht je de trailer van de nieuwe game nog niet gezien hebben dan kun je hem hieronder bekijken. De beelden van de invasie van Normandië zijn echt waanzinnig! Ik dacht op een gegeven moment acteur Josh Duhamel te herkennen maar dacht nehhh dat is hem vast niet. Na het zien van de volledige livestream zat hij als een van de acteurs aan tafel. Knap staaltje rendering als je het mij vraagt. Maar goed, ik kan blijven typen over het gaaf het eruit ziet maar je kunt het beste zelf de trailer even hieronder checken.

Je kunt de livestream hieronder terugkijken voor de uitgebreide introductie en interviews met de acteurs en ontwikkelaars.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button