Beeld en geluid

Bose SoundLink III: verbeterde accuduur en nog beter geluid

Een van de meest populaire bluetooth speakers op de markt, is toch wel de Bose SoundLink. Naast het geweldige geluid dat de apparaten kunnen produceren, misstaan ze ook nog eens niet op je bureau of in de je kantoor. Voor de liefhebbers van sublieme geluidskwaliteit is er nu een nieuwe uitvoering door Bose uitgebracht, namelijk de SoundLink III.

Bose SoundLink III

De naam zegt het al, dit is inmiddels de derde uitvoering van de SoundLink die Bose op de markt brengt. Ten opzichte van zijn voorgangers is het formaat van de speakers nauwelijks veranderd, maar heeft Bose het geheel wel in een nieuw jasje gestopt. Andere belangrijke veranderingen aan de SoundLink III zijn: een verbeterde accuduur van maar liefst 14 uur (zijn voorganger had 8 uur), meer vermogen en nog betere geluidskwaliteit.

Volgens Bose is de geluidskwaliteit dus verbeterd ten opzichte van de SoundLink II. Persoonlijk vonden wij de SoundLink II erg goed en was er niets te klagen als het ging om geluidskwaliteit. Maar wat is er nu dan veranderd? Volgens Bose klinken de speakers nog beter dan zijn voorgangers door het gebruik van een viertal neodymium drivers en twee passieve radiatoren. Hiermee wordt een nog voller en helderder geluid gecreëerd zowel bij lage als bij hogere volumes.

Bose SoundLink III

Voor de echte stylefreak is er ook goed nieuws, want de SoundLink III is, qua kleur, aan te passen aan je persoonlijke smaak. Door bestellen van een gekleurd front kun je de SoundLink bijvoorbeeld aanpassen aan je interieur.

De Bose SoundLink III is per direct verkrijgbaar en kost €334,90. Dit is best een aardig bedrag voor een Bluetooth speaker, maar dan heb je wel wel een stuk kwaliteit in huis.

Bose SoundLink III

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button