Tech

Bloggers wanted! Word jij de nieuwste aanwinst van ons team?

Steeds meer mensen vinden de weg naar tech365 en hier zijn we natuurlijk enorm trots op. Uiteraard willen we dit aantal steeds groter laten worden en ook de hoeveelheid content op de website laten toenemen. Om dit te kunnen realiseren zijn we op zoek naar enthousiaste bloggers die het leuk vinden om regelmatig iets op de website te posten.

Alle bloggers op de website hebben gewoon een fulltime baan met alle bijbehorende verplichtingen. De content wordt dan lekker in de avonden en weekenden geschreven en iedereen doet dit met alle liefde en plezier. Dit heeft echter ook als nadeel dat we niet meer kunnen plaatsen dan we eigenlijk zouden willen. Om deze reden zijn we dan ook opzoek naar enthousiaste gastbloggers bij tech365.

Wat wordt er van je verwacht

Als iets bloggen niet leuk maakt, dan is het wel het “moeten” van dingen. Bloggen moet je doen omdat je het leuk vindt en een passie hebt voor hetgeen waarover je schrijft. We verwachten wel dat je regelmatig interessante content plaatst die aansluit bij onze doelgroep. Dit moet natuurlijk wel in goed Nederlands, ook al zijn we geen taalpuristen ;). Schrijf dus gerust een post over interessante ontwikkelingen, nieuwe technologieën, hippe gadgets of ervaringen die je hebt uit het dagelijks leven.

Wat bieden wij jou als gastblogger?

Eeuwige roem en dikke credits! Je moet dit doen omdat je het echt leuk vindt en wij bieden je het platform om dit te doen. Daarnaast hebben we regelmatig ook interessante producten die je kunt reviewen en soms een leuke beurs of persevent.

Mocht je interesse hebben om deel uit te maken van het team, laat het ons dan zeker even weten. Stuur ons je gegevens, je blog of andere content die je maakt via het contactformulier en je krijgt uiteraard van ons een reactie terug. Misschien ben jij binnenkort wel de nieuwe aanwinst van tech365 😉

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button