Mobile

Bescherm je privacy met de Spy-Fy Privacy case voor je iPhone

Veel mensen dekken hun webcam af als een extra stukje privacy. Mocht een hacker zich toegang verschaffen tot de laptop dan zie je in ieder geval geen beeld. Maar hoe zit dat eigenlijk met de camera’s van je smartphone? Spy-Fy heeft de oplossing en je kunt nog 23 dagen aanhaken bij de Kickstarter campagne!

Wat als een overheid of hackers toegang krijgen tot jouw iPhone? En wat zouden jouw camera de hele dag vastleggen en voor buitenstaanders? En realiseer jij je dat je apps als Facebook en Instagram toegang geeft tot je camera? Dit gaat een flinke stap verder dan even rondsnuffelen wat voor foto’s iemand op zijn of haar Instagram pagina zet. Want zeg nu zelf, jij loopt toch ook de hele dag met je iPhone in je hand rond? Misschien wel de badkamer in voor een beetje muziek, of tijdens het kijken van een film, tijdens een wilde avond in de slaapkamer, of misschien het maken van een selfie in de paskamer. Allemaal momenten waarbij je liever niet wilt dat iemand toegang heeft de camera van je iPhone.

iPhone Privacy Case - Available Colors

De Spy-Fy Privacy Case voor je iPhone geeft je de mogelijkheid om je camera’s op een eenvoudige manier buiten spel te zetten. Zonder allerlei apps te hoeven installeren, of je soldeerbout tevoorschijn halen. De case bevat namelijk een tweetal schuiven die eenvoudig te bedienen zijn, en je camera afdekken. De ene schuif zit aan de achterkant en dekt de camera’s aan e achterzijde af. Hierbij blijft je flitser wel gewoon open waardoor je de zaklamp-functie kan blijven gebruiken. De tweede zit aan de voorkant en dekt je selfie camera af. Zo zorg je er op een eenvoudige manier voor dat je kwaadwillende geen zicht geeft op jou of jouw omgeving.

Je kunt op moment van schrijven nog 23 dagen deelnemen aan de Kickstarter campagne. Er is reeds €13.136 opgehaald van de benodigde €20.000 om van het concept werkelijkheid te maken. De case is leverbaar voor de iPhone 8, iPhone X/Xs/Xr/XI. Als het doel wordt bereikt dan worden de cases vanaf oktober dit jaar verwacht. Ik heb een prototype ontvangen en je kunt binnenkort uitgebreid lezen hoe de case werkt.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button