tech365
beep

Beep brengt muziek naar elke kamer in je huis

Je favoriete muziek streamen vanaf je smartphone is natuurlijk heel makkelijk en vooral als je dit op diverse plaatsen in je huis kunt doen. Maar wat als die speakers helemaal niet in het bezit zijn van deze techniek? Geen probleem, volgens de makers van Beep.

Met Beep wordt het mogelijk om je traditionele speakers en stereo systemen te voorzien van streaming audio mogelijkheden. Je kunt vanaf dat moment je favoriete muziek zo vanaf je smartphone streamen naar je speakers of zelfs meerdere speakers.

Je speakers of stereo kun je op verschillende manier aansluiten op de Beep unit. Zo kun je gebruik maken van een 3,5mm jack aansluiting, optische connector of standaard RCA aansluiting. Wanneer je speaker verbonden is met de Beep, download en installeer je de speciale app voor iOS of Android en maak je via Wifi verbinding. Als de Beep unit is verbonden met het netwerk, kun je eenvoudig je favoriete muziek streamen naar één of meerdere Beep units in huis. Hiermee heb je je favoriete muziek op de gewenste plek.

Op dit moment ondersteunt Beep alleen nog de Pandora muziek app, maar er is ondersteuning voor andere apps in de maak. De Beep is verkrijgbaar in een koperkleur en in gun-metal grijs. Je kunt de Beep pre-orderen voor $99 per unit, waarmee je nu $50 bespaart op de uiteindelijke verkoopprijs.

beep

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen