tech365

April Fools! Google voegt Ms PacMan toe aan Google Maps app en website

Op 1 april doet Apple traditiegetrouw altijd iets bijzonders. Het is de dag van grappen en grollen en dit jaar hebben ze weer iets leuks gedaan met de Google Maps app en website. Vandaag krijg je in de app een nieuw 8-bit lijkend icoontje erbij in de vorm van Ms PacMan en op de website een speciale knop om “een munt in te werpen”. En hiermee kun je *tadadadaaaaa* het oldschool spel Ms PacMan spelen op de kaart.

De ingebouwde game maakt gebruik van de layout van de kaart die getoond wordt. Als je het icoontje selecteert dan verander het beeld in de ouderwetse kleurstelling van Ms PacMan. De bedoeling hoef ik je niet meer uit te leggen natuurlijk. Eet de witte bolletjes op en probeer vooral ook de spookjes Inky, Blinky, Pinky en Clyde op te eten voor extra punten. Je kunt navigeren door te richting op te swipen waar je wilt dat Mr PacMan heen gaat en zodoende navigeer je over de kaart.

Het grappige aan de ingebouwde 1 april game is dat je dus met Ms PacMan door je eigen woonwijk heen kunt happen. Waarschijnlijk is de game morgen niet meer beschikbaar dus check hem vandaag zeker even!

Ms PacMan 1 april Google Maps

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen