tech365
Apple Watch Series 3

Apple Watch Series 3: Bellen zonder noodzaak van een iPhone !

Voor het eerst in het nieuwe Steve Jobs theater. Ik heb het natuurlijk over het Apple keynote event. Het ligt in het nieuwe Apple Park. Tim Cook zorgde voor de kick off en de Apple Watch was de eerste die de revue mocht passeren.

Voor het eerst in het nieuwe Apple Park

De nieuw campus van Apple was een plan waar Steve Jobs zelf al druk mee bezig was. Een plek waar iedereen samen kon werken aan het maken van ongelofelijk producten. Het is dan ook niet gek dat het theater zijn naam draagt en er even stilgestaan wordt bij zijn overlijden. Toch geeft Cook aan dat ze nu eindelijk terug kunnen kijken op de leuke dingen aan Steve, in plaats van alleen maar met verdriet. Het duurt nog heel even voordat alle werknemers ook daadwerkelijk verhuizen naar de nieuwe “UFO”.

SteveJobs keynote

WatchOS 4, focus op hartslag

Sind de lancering van Watch Series 2 is in het laatste kwartaal de verkoop gestegen met 50% t.o.v. het vorige jaar. Dat is niet mis voor een smartwatch. De Apple Watch was tot voor kort de nummer 2 best verkochte smartwatch ter wereld. Inderdaad, “was”. Op dit moment is het namelijk de best verkochte smartwatch ter wereld!

Vandaag kondigt Apple ook haar nieuwe watchOS 4 aan. In deze nieuwe versie wordt de Hartslag app verbeterd, zodat je er de gehele dag beter zicht op hebt. En je krijgt toegang tot nog meer informatie over je hartslag. Bijvoorbeeld je hartslag in rust en het herstel van je hartslag. Vooral dit laatste is enorm belangrijk, omdat je hiermee kunt zien hoe fit je lichamelijk bent. Ook kan je Apple Watch je een seintje geven als je hartslag hoog is, maar je niet actief bent.

Apple WatchOS 4 heart

De vernieuwde app maakt het ook mogelijk om je volledige hartritme in de gaten te houden. Dit kan ervoor zorgen dat je Watch je waarschuwt als blijkt dat je hartritme toch niet helemaal je van het is.

Op 19 september is het nieuwe watchOS 4 beschikbaar voor je Watch.

Apple Watch series 3

Yes! Een nieuwe Watch met ditmaal geen afhankelijkheid meer van je iPhone! Iets waar veel Watch bezitters heel erg blij mee zouden zijn. De Watch Series 3 kan zelfstandig werken en je kunt er dus ook mee gebeld worden. Er zit namelijk mobiele telefonie direct ingebouwd. Het nummer van je Watch is gelijk aan die van je iPhone. Je krijgt dus geen extra telefoonnummer. Wil je liever videobellen? Geen probleem, ook dit is mogelijk.

Watch Series 3 GSM

Volgende maand krijg je met Apple Music in combinatie met Apple Watch ook de mogelijkheid om eenvoudig muziek te streamen naar je pols. Je kunt dus direct bij je muziek, zonder dat je nog een iPhone nodig hebt tijdens je workout. Tof om te zien hoe Apple haar producten blijft verbeteren.

De Watch heeft een nieuwe processor gekregen. Leuk al die nieuwe mogelijkheden, maar ergens moet het ook nog allemaal verwerkt worden. De nieuwe processor is 70% sneller dan zijn voorganger. Dit maakt het bijvoorbeeld mogelijk om mobiel te bellen, maar ook om Siri tegen je te laten praten. Naast de nieuwe processor is de Watch ook voorzien van Apple’s nieuwe W2-chip voor draadloze toegang. Hij is niet alleen sneller, maar komt nu ook met een ingebouwde hoogtemeter. En het mooie aan dit alles, is dat de Watch net zo groot is als de Series 2. Ondanks de vele nieuwe tech.

Watch Series 3 bandjes

Het nieuwe model komt met een aantal nieuwe bandjes, waaronder ook van Nike en Hérmes. Ook is de witte keramische versie nog beschikbaar en wordt hij vergezeld door een grijs variant. De Apple Watch Series 3 met mobiel netwerk begint op $399 en de versie zonder gaat voor $329 over de toonbank. In Nederland is de versie met mobiel netwerk nog niet beschikbaar en het is onbekend wanneer dit gaat komen. Vanaf 15 september kun je de nieuwe Watch Series 3 preorderen en op 22 september is hij beschikbaar in de winkel.

Apple Watch Series 3

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen