Computers en tablets

Apple test mogelijk grotere schermen voor iPhone en iPad

Er gaan de laatste tijd veel geruchten in de rondte die er op duiden dat Apple bezig is met het testen van grotere schermen voor zowel de iPhone als de iPad. The Wall Street Journal kwam vandaag met wat interessante feiten.

Volgens het Wall Street Journal (WSJ) is Apple druk bezig met het testen van een 12,9 inch iPad ontwerp naast een reeks aan prototypes voor een groter iPhone scherm. De toepassing van grotere schermen ligt wel redelijk in de lijn der verwachtingen als je het vergelijkt met verschillende Android toestellen, zoals de Samsung Galaxy S4 (5 inch). Een groter scherm voor de iPhone zal in de markt goed ontvangen worden, maar zitten gebruikers wel te wachten op een grotere iPad? Het grote voordeel van de iPad is de mobiliteit, maar met een 2,5 inch groter scherm wordt het nou niet echt mobieler?

Tot dusver toe heeft Apple de geruchten over grotere schermen voor beide apparaten niet bevestigd en blijft het speculeren of deze prototypes het Apple lab ooit gaan verlaten. Uit ervaring weten we dat Apple veel verschillende prototypes van producten maakt, maar de meeste nooit het lab verlaten. Het WSJ heeft de informatie, die de geruchten meer vorm geven, uit een Aziatische online krant. Volgens de berichten zijn leveranciers gevraagd om grotere smartphone schermen te leveren aan Apple.

Apple test grotere schermen iPhone en iPad

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button