tech365

Apple test 1704×960 resolutie voor nieuwe iPhone 6

Het gerucht gaat dat Apple momenteel bezig is met testen van een 1704×960 resolutie voor de nieuwe iPhone. Deze extreem hoge resolutie, want we hebben het over een 4.7 inch of een 5.5 inch display, zal niet zorgen voor betere positionering van de interface items. Waar het wél voor zal zorgen, is een sterk verbeterde leesbaarheid van de weergegeven tekst, en gladdere overgangen tijdens het wisselen van vensters.

Apple laat overigens wel weten diverse resoluties te testen, 1704×960 is dus één van de diverse opties waar naar gekeken wordt. Voor het uiteindelijke product wordt losgelaten op het grote publiek, zal de beste optie moeten worden gekozen en in productie moeten worden genomen.

Eén van de andere geruchten omtrent de nieuwe iPhone is dat het apparaat in twee verschillende formaten zal worden uitgebracht. Dit gerucht klopt met de eerder genoemde schermgroottes van 4.7 inch en 5.5 inch, maar wat het eindelijke product zal worden is nog niet bekend gemaakt.

Apple iPhone 6

Freddy

Freddy is naast een IT Professional bij een overkoepelende zorginstelling en recreatief wielrenner, tevens een enorme liefhebber van stijlvol ingerichte kantoorgebouwen.

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen