Wonen en werken

Apple stelt HomePod uit tot begin 2018

Kijk even goed op je verlanglijstje voor de kerst. Staat Apple’s nieuwe HomePod erop? Jammer joh, die kun je schrappen. Apple heeft namelijk aan de media laten weten dat haar slimme speaker dit jaar niet zal verschijnen. 

Apple had oorspronkelijk de lancering van HomePod voor eind van dit jaar gepland. Keurig op tijd voor de feestdagen. Maar door onbekende redenen heeft Apple de lancering doorgeschoven naar begin 2018. Apple staat er niet om bekend om producten te lanceren die niet klaar zijn voor het grote publiek, maar het tijdstip is nu wel wat onhandig. Verschillende andere merken komen met slimme speakers en ook Google en Amazon zijn lekker op dreef. Dit komt net niet handig uit voor Apple.

De HomePod is het antwoord van Apple op het gebied van slimme speakers. Hij combineert virtuele assistent Siri met een flinke speaker voor het afspelen van je favoriete muziek. Hij dient ook als basisstation voor Apple’s HomeKit. Hiermee is het mogelijk om andere slimme apparaten aan te sturen via je HomePod.

Helaas moeten we in Nederland sowieso nog langer wachten. De Verenigde Staten, Engeland en Australië zijn eerst aan de beurt. Wanneer Nederland de HomePod krijgt is nog niet bekend.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button