tech365
Mac Pro back

Apple Mac Pro review: klein, snel en eenzaam aan de top

Het team van Engadget heeft deze week een review geschreven over de nieuwe Mac Pro. In de review wordt er uitgebreid gekeken naar de indrukwekkende behuizing van de Mac Pro en de hardware specs. 

Eerder deze week schreven we al dat de nieuwe Mac Pro in de winkels zou verschijnen en dit is merkbaar aan de grote hoeveelheden reviews die er al beschikbaar zijn in korte tijd. Ondanks dat hij voor consumenten pas einde van het jaar in huis te verwachten is kregen de diverse media al een exemplaar in handen om te reviewen.

De nieuwe Mac Pro is een machine waar veel high-end gebruikers al lang op zaten te wachten, echter zijn de prestaties nog niet altijd merkbaar. Deze tegenvaller wordt veroorzaakt door de beschikbare software die nog geen ondersteuning biedt aan de nieuwe hardware in het systeem. Een voorbeeld hiervan is de nog niet optimale prestatie als het gaat om ondersteuning van de twee aanwezige GPU’s.

Enkele tests met Adobe Premiere CC leverde zelfs op de oude Mac Pro betere resultaten op dan met de nieuwe. Dit is slechts een kwestie van tijd, voordat alle software voorzien is van de geschikte ondersteuning. Het afspelen van 4 simultane 4K video streams ging prima, echter een populaire first-person shooter was nauwelijks speelbaar op de hoogste kwaliteit’s instellingen.

Je kunt de volledige review van de Mac Pro lezen op de website van Engadget.

Mac Pro back

Foto: Engadget

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen