Apps en software

Apple lanceert Apple Music, Beats 1 en kleine updates in iOS 8.4

Tijdens het WWDC liet Apple al weten dat Apple Music eraan zat te komen. De eigen streaming muziekdienst werd vandaag gelanceerd, samen met Beats 1 en diverse kleine updates. Om gebruik te kunnen maken van de nieuwe dienst hoef je alleen maar je iDevice te voorzien van iOS 8.4.

Apple Music en Beats 1

Apple Music is niet gratis, maar dat was al geen verassing meer. Voor €9,99 heb je toegang tot de on-demand streaming dienst en kun je ongelimiteerd naar muziek luisteren. Wil je met meerdere leden van je gezin luisteren naar muziek dan is er zelfs een voordeliger abonnement. Voor €14,99 luister je met 6 gezinsleden naar  favoriete muziek op Apple Music. Samen met de muziekservice komt ook het Beats 1 Radio Station om de hoek kijken. Deze dienst is gratis en biedt je 24-uur per dag toegang tot live muziek die gecureerd wordt door mensen.

Vernieuwde Music app

Natuurlijk komen er ook een aantal klein updates mee in iOS 8.4. De Music app is helemaal veranderd en huisvest uiteraard ook Apple Music. Hij is voorzien van een nieuw design, laat foto’s van artiesten zien en biedt een vernieuwde MiniPlayer. Je kunt nu ook gebruik maken van gepersonaliseerde  afspeellijsten en nog eenvoudiger zoeken.

iBooks app en Carplay

Kun je na de update je audioboeken niet meer vinden? Dat kan kloppen, die zijn namelijk verplaatst. Alle audioboeken bevinden zich nu in de iBooks app. Hiermee zijn alle sort boeken samengebracht in één app. Ook voor Carplay is er een update op het gebied van audioboeken. Er is met iOS 8.4 nu ook een speciale Audiobooks for Carplay app beschikbaar.

Direct beschikbaar

Om de nieuwe functies en diensten te gebruiken moet je iDevice voorzien zijn van iOS 8.4. Deze versie is per direct beschikbaar als update en is 222MB groot.

Apple-Music_00-950x602

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button