Mobile

Apple iPhone gebruikers hebben de meeste schoenen in huis

Dat had je natuurlijk niet geraden, maar niets is minder waar. Bezitters van een iPhone hebben meer schoenen dan Android gebruikers. Normaal ben ik niet zo van de vergelijkingen maar deze is toch wel grappig. Zijn Apple gebruikers dan echt zoveel meer ijdel?

Het onderzoek is uitgevoerd door de website Dresscode.nl onder Nederlandse en Vlaamse smartphone gebruikers. Hierbij werd gekeken naar de smartphone die zij gebruiken in combinatie met het aantal sets schoenen dat zij bezitten. Niet een alledaagse enquête dus.

Maar liefst meer dan de helft van de iOS-gebruikers in Belgie en Nederland heeft meer dan 10 paar schoenen. 36% van de Apple-gebruikers zelfs meer dan 15 paar. Ja ik heb een iPhone, maar zoveel schoenen liggen er toch echt niet in mijn kast. Kennelijk hebben de meeste iOS-gebruikers toch wel meer schoenen. Kijk je naar de Android-gebruikers dan ligt dit percentage een stukje lager. 48,1% van de bezitters heeft hier meer dan 10 paar schoenen en slechts 30% meer dan 15 paar schoenen.

Het verschilt natuurlijk ook nog of we het over mannen of vrouwen hebben. Maar dat had je ergens vast al wel gedacht. Van de vrouwelijke Apple-gebruikers heeft 45% meer dan 15 paar schoenen en bij mannen ligt dit op 20%. Nee, niet echt verassend.

Mocht je partner dus ineens switches van Android naar iOS dan kun je beter alvast een extra plankje in de schoenenkast maken.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button