tech365

Apple iOS 7.1 brengt ondersteuning voor CarPlay

Apple heeft een nieuwe update voor haar iOS vrijgegeven, die ondermeer ondersteuning toevoegt voor het recent getoonde CarPlay. Naast nieuwe features heeft Apple ook een aantal bugfixes doorgevoerd in deze versie.

Apple demonstreerde haar in-car oplossing gebaseerd op iOS tijdens de autosalon van Genève. Na deze onthulling was het slechts een kwestie van afwachten totdat de ondersteuning voor CarPlay doorgevoerd zou worden op de iPhone. De nieuwe iOS 7.1 voorziet in deze ondersteuning en maakt iPhones, voorzien van Lightning aansluiting, geschikt voor CarPlay.

Apple heeft ook de gebruikers van de iPhone 4 niet vergeten tijdens deze update. De nieuwe versie moet namelijk veel betere prestaties leveren op de oudere modellen iPhone. Er waren veel klachten van gebruikers dat het toestel traag reageerde na de initiële upgrade naar iOS7.

De update bevat ook aanpassingen aan de Kalender, FaceTime, Mail en toegankelijkheid opties. Ook zijn er nog verschillende wijzigingen doorgebracht in de interface van iOS. De update is per direct beschikbaar voor apparaten met iOS7.

ios-7-logo

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen