tech365
iOS 8

Apple gaat iOS 8 voorzien van Shazam technology

Daar heb je die gave track weer, van euhmm…… In zo’n geval biedt Shazam de uitkomst om te zien van wie het nummer is, maar als het aan Apple ligt dan kan het nog makkelijker. Volgens Bloomberg hebben twee bronnen laten weten dat Apple muziek herkennings mogelijkheden gaat onthullen in een update van haar iOS software. 

Volgens het rapport zou Apple samenwerken met het team dat de techniek achter het populaire Shazam heeft gemaakt. Door deze samenwerking kan Apple de techniek direct opnemen in haar iOS, zodat het muziek automatisch kan worden herkend. Sterker nog, de dienst schijnt zelfs geïntegreerd te worden in Apple gehoorzame Siri. Door de vraag te stellen “Siri, whats playing”, zou je direct een antwoord moeten krijgen van de muziek die je hoort.

Er wordt gesproken over een update van iOS, maar volgens Bloomberg gaat het hier om het aankomende iOS 8. Er wordt verwacht dat Apple de nieuwe ontwikkelingen op het annual developer conference zal presenteren op 2 juni in San Francisco.

iOS 8
iOS 8

 

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen