tech365

Apple CarPlay straks ook beschikbaar op Pioneer aftermarket systemen

Langzaam groeit de lijst met autofabrikanten die Apple’s nieuwe in-car entertainment systeem ‘CarPlay’ integreren in nieuwe modellen. Maar wat als je nu niet van plan bent om een nieuwe auto te kopen, maar toch CarPlay wil hebben? Pioneer heeft als eerste een antwoord op deze vraag, want de audio fabrikant kondigde aan dat zij CarPlay zullen gaan leveren als in-dash variant aftermarket product. 

Pioneer heeft een vijftal modellen in haar NEX-lijn, die na een firmware update compatible zullen zijn met CarPlay. Deze firmware update wordt begin van de zomer verwacht. Bezitters van een NEX in-dash systeem en een iPhone 5, 5c of 5s kunnen vanaf dat moment aan de slag met hun CarPlay systeem.

Voor de Europese markt zijn er vier geschikte modellen voor AirPlay, namelijk de AVIC-F60DAB, F960BT, F960DAB en de AVH-X8600BT.

 

Pioneer CarPlay systemen
Pioneer CarPlay systemen

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Reageren

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Privacy opties

Wijzig je voorkeur voor het bijhouden van gegevens op tech365.

Privacybeleid | Sluiten
Instellingen