Enterprise

Apple Campus 2 is bijna klaar voor de grote verhuizing

Steve Jobs kondigde in 2006 de Apple Campus aan. Natuurlijk duurde het nog flink wat jaartjes voordat er begonnen werd met de bouw, maar inmiddels is hij al een aardig eind klaar. Voor sommige is het een lelijke UFO, voor andere een schitterend nieuw kantoor. Ik vind het eindresultaat in ieder geval wel tof geworden.

Dit jaar zullen ongeveer 12.000 Apple medewerkers haar intrede nemen in het nieuwe kantoor. Apple’s “Campus 2” is in de afrondende fase en ziet er schitterend uit. Het is geen klein kantoortje geworden. Ondanks dat het een ronde vorm heeft is het toch nog ruim 260.000 m2 groot. Naast de grote ring heeft Campus 2 ook een eigen theater, R&D faciliteit en zelfs een enorme sportschool.

Ik kan er een heel verhaal van maken maar onderstaande video van Matthew Roberts denkt prima de lading. Je ziet duidelijk de enorme hoeveelheid zonnepanelen op het dak van Campus 2 die bijdragen aan het doel van Apple om 100% op herbruikbare energie te draaien. De verwachtte verhuisperiode staat voor nu gepland voor het tweede kwartaal van dit jaar.

 

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button