World Wide Web

Apple bevestigt persevenement op 9 september

Eindelijk kan de geruchtenmolen op een laag pitje als het gaat om de speculaties over een aankomend Apple event. Tenminste, voor wat betreft de bevestiging of- en wanneer het evenement gehouden wordt. Apple heeft deze week namelijk de uitnodigingen verstuurd voor het persevenement dat op 9 september wordt gehouden. Op de uitnodiging laat Apple echter niets los over de te verwachtte onderwerpen behalve de zin “Wish we could say more”.

Het evenement wordt gehouden in het Flint Center in Cupertino en is live te volgen via een livestream op de website van Apple. De start van het evenement is om 19:00 uur in onze tijdzone. Tijdens het evenement wordt naar verwachting de nieuwe iPhone 6 gelanceerd en een wearable (mogelijk de iWatch).

Volgens Re/code’s John Paczkowski, zal Apple’s wearable naar verwachting pas in 2015 verkrijgbaar zijn. Toch bevestigen bronnen dat de introductie wel tijdens het persevenement op 9 juni zal plaatsvinden. Het apparaat zal zich waarschijnlijk richten op de nieuwe HomeKit en HealthKit die samen met iOS8 beschikbaar komen. Deze twee nieuwe componenten in iOS8 werden tijdens WWDC14 al geïntroduceerd.

Houdt onze blog dus goed in de gaten om op de hoogte te blijven van het evenement.

Apple uitnodiging evenement 9 september

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button