Hardware

Alienware komt met nieuwe Area51 desktop op de markt

Hoe gaaf is dit? Een behuizing die rechtstreeks uit een sciencefiction is gehaald en voorzien van een flinke dosis hardware. Eigenlijk hadden we niet anders verwacht van Alienware, want ze staan wel bekend om hun bijzondere modellen. Deze nieuwe desktop, voorzien van een Haswell-E processor wordt uitgebracht onder de naam Area 51. 

Alienware_Area_51_front

Op het eerste gezicht zou je niet eens denken dat er een behuizing van een een computer op je bureau staat als je de Area51 ziet. Door zijn driehoekige vormen is de behuizing ook ideaal tegen een muur aan te plaatsen waardoor er minder ruimte nodig is, aldus Alienware. Mocht je bang zijn dat er weinig ruimte is voor een flinke dosis hardware dan zit je er flink naast. De Area51 biedt ruimte voor maar liefst 5 harde schijven of SSD’s, waterkoeling voor de Haswell-E processor en maximaal drie dual-slot videokaarten.

Naar verwachting is de Area51 vanaf oktober verkrijgbaar.

Alienware_Area_51_side

Redactie

De redactie van Tech365 zorgt iedere dag voor het laatste nieuws op het gebied van Tech, Lifestyle en Trends. Heb je een nieuwstip voor ons? Neem dan gerust contact op via redactie@tech365.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button