Affiliate links

Misschien ken je de term affiliate links nog niet en ben je nieuwsgierig wat wij er op tech365.nl mee doen. Dat kan natuurlijk en goed dat je komt kijken wat het precies inhoudt. Omdat we erg veel belang hechten aan eerlijkheid en helderheid vertellen we je graag wat wij met dit soort links doen, en waarom.

Win-win voor beide

Affiliate links zijn aangepaste links naar een product of dienst waarbij wij een klein percentage aan commissie ontvangen. Stel je voor dat je via onze website een review over een product leest en op de link klinkt om naar een webshops te gaan waar je het product kunt kopen. Op het moment dat jij besluit het product te kopen, dan ontvangen wij een zeer klein percentage als commissie. Dit zorgt ervoor dat wij de kosten kunnen betalen van het platform, terwijl jij er geen cent meer voor betaald dan zonder de affiliate link. Het betreft vaak maar een paar procent van de waarde van een product, maar je maakt ons er erg blij mee.

Automatische affiliate links

Door middel van een automatisch script worden enkele links naar webshops voor ons direct omgezet in een affiliate link. Het is dus altijd mogelijk dat je zonder dat je het doorhebt ons een handje helpt. Vind je ons dus helemaal top, en was je van plan om het product te kopen, doe dit dan via een van de links in de blogpost en steun ons!

Back to top button