Adverteren

Op tech365 is het mogelijk om te adverteren op vele verschillende manieren. Je kunt als bedrijf je een product of dienst bij onze lezers onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld een banner te plaatsen of een advertorial. We zijn erg flexibel in de mogelijkheden dus er is altijd wel een vorm die bij aansluit bij je wens. Voor meer informatie over het adverteren kun je met ons contact opnemen

Advertorials

Een advertorial is een geschreven stuk tekst over een product of dienst, voorzien van enkele foto’s. Nu houden wij niet van slijmerige commerciële verhaaltjes en om die reden moet het dan ook informatief zijn en aansluiten bij onze stijl. Het liefst schrijven we de advertorial dan ook zelf en dat geldt ook voor de foto’s (hoeft niet natuurlijk).

De advertorials verschijnen tussen de normale berichten door en komen door de stijl eigenlijk helemaal niet over als reclameberichten. Wel maken we duidelijk dat het om een advertorial gaat aan onze lezers door middel van een [Adv] tag in de titel of een voetnoot.

Banners

Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar voor het plaatsen van banners. We hebben diverse plekken op de voorpagina, boven en onder onze posts, en onderaan de website. Eigenlijk is er dus altijd wel een plek voor jouw banner.

Winacties

Wie wint er nou niet graag een coole gadget of handig apparaat. Door het aanbieden van een prijs zetten wij een winactie op touw met als doel: een blije winnaar (of meerdere) en goede reclame voor jouw merk. Door het retweeten en delen van de actie komt je merk dus goed in beeld. We hebben dit bijvoorbeeld gedaan voor Mio met de MiVue 388 dash cam.

Website achtergrond

Het design van tech365.nl maakt het mogelijk om de achtergrond aan te passen met een grote afbeelding. Dit maakt het zeer geschikt voor wie zijn of haar merk echt wil laten knallen, want iedere bezoeker wordt hiermee bereikt. Hoe gaaf is dat? tech365 in jouw jasje!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button