Computers en tablets

Acer introduceert Revo Base mini pc tijdens IFA

Acer komt dit jaar op IFA met een nieuwe aanvulling in haar Revo-familie. Een kleine mini-pc die niet onder doet voor een normale desktop en die je prima in kunt zetten voor home entertainment. Acer noemt hem de Revo Base. Het mooiste aan de nieuwe telg van de familie is vooral zijn formaat. Met een behuizing van nog geen liter inhoud kun je hem eigenlijk overal wel kwijt.

Qua configuratie doet hij niet onder voor een flinke computer. Je kunt de Revo namelijk voorzien van een Intel i7-processor en maximaal 8GB DDR3 RAM. Je kunt er zelfs twee monitoren op aansluiten. We zitten helemaal niet te wachten op een grote kast in de woonkamer, dus hoe kleiner hoe beter. Perfect voor het afspelen van films en series op je TV.

De Revo base wordt standaard aangeboden met Windows 10. Je kunt je beeldschermen of TV aansluiten via de aanwezige HMDI en Displayport aansluitingen en er is zelfs ruimte voor een viertal USB 3.1 apparaten. Toegang tot het internet of je interne netwerk is mogelijk via de ingebouwde snelle 802.11ac WiFi-adapter. Doordat de unit is voorzien van VESA-aansluitingen kun je hem ook eenvoudig achter je beeldscherm vastzetten zodat hij niet in het zicht zit. Een ideale oplossing als media hub in je woonkamer.

Wie behoefte heeft aan een extra stukje opslag in de Base kan desgewenst kiezen uit een maximaal 2 TB grootte harddisk of 256GB SSD. Is dit niet genoeg dan kun je er zelfs nog voor kiezen om zelf een grotere disk te plaatsen. De Revo Base zal aan het einde van dit jaar verkrijgbaar zijn in de Benelux vanaf € 499.

Martijn

Martijn is naast eigenaar van tech365 ook werkzaam als IT Professional. Zijn passies zijn gadgets, fotografie en alles wat met automotive te maken heeft. Je kunt hem ook vinden als blogger op wielerblog www.lifebehindbars.nl

Gerelateerde berichten

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button